PUBG MOBİLE HACK PUBG MOBİLE HİLE PUBG MOBİLE YENİ %90 BANSIZ ESP HACK 2020[YAPIMI ÇOK KOLAY HİLE] - Saglam İndir

PUBG MOBİLE HACK PUBG MOBİLE HİLE PUBG MOBİLE YENİ %90 BANSIZ ESP HACK 2020[YAPIMI ÇOK KOLAY HİLE]



PUBG mobile hile

PUBG Mobile Hile 2020 Haziran Güncel

Selam Saglam İndir okuyucuları. Bu yazımızda sizlere pubg mobile hile 2020 konusunu sunuyoruz. Size güncel, çalışan aimbot wallhack dahil pubg hilesi vereceğiz. Güncel indirme linki ve detaylıca anlatım aşağıdadır.

PUBG Mobile Hile 2020 Haziran Anlatım

pubg mobile hile

İndir

Kullanım – Detaylı Anlatım

  1. GameGuardian’ı kurun, indirilenler içerisinde bulabilirsiniz. Direkt indirme linkinden indirdiğiniz için kurulum izni isteyecektir izin verin.
  2. Host Dosyasını yukarda verdiğimiz linkten indirdiniz, indirilenlerinizde dursun o.
  3. Hile Scripti dosyasını da yukarda verdiğim linkten indirdiniz. O da indirilenlerinizde duruyor.
  4. VPN uygulamasını indirin yukarda onun da linkini verdik. Ve indirilenler kısmınızdan kurulumunu yapın. Direkt indirme linkinden indirdiğiniz için izin isteyecektir, izin verirsiniz.
  5. Bu işlemleri eksiksik olarak yaptıktan sonra indirdiğimiz VPN Host uygulamasını çalıştırıyoruz ve altta SELECT HOST FILE seçeneğine basıyoruz.
  6. Daha sonra yukardan indirdiğiniz Host dosyasını seçiyoruz. Ve vpnin ortasında ki açık-kapalı işareti yeşile dönecek. Yani çalışmaya başlayacak.
  7. Yukardan indirdiğimiz GameGuardian programını açıyoruz. Açtıktan sonra da Pubg Mobile oyunumuzu açıyoruz.
  8. Oyunumuz açıldıgında sol kısımda bulunan GameGuardian’a dönün ve PUBG’yi seçin. Sol kısımda > işaretine tıklayın ve yukarda indirttiğimiz Hile Script dosyasını seçin ardından çalıştır diyin.
  9. Sonra bir şey yapmadan oyuna giriş yapın. Paraşüt ile düştükten hemen sonra game guard simgesine dokunun. GameGuard açıldı şimdi fonksiyonlar kısmına giriş yapın. Fonksiyonlar içerisinde 1.si Sekmeme hilesi dir 1 ve 2 numaralı anteni seçip oyunumuza hileli bir şekilde devam edebilirsiniz.

Evet arkadaşlar pubg mobile hile konusuna çok detaylı bir şekilde değindik. Hiç bir yerde bu kadar detaylı ve gerçek pubg mobile anlatımı olmadığı için kesin şekilde anlatmak istedik. BlogAmca.com iyi oyunlar diler. Yapamadığınız bir kısım olursa aşağıdan yorum kısmından yorum atabilirsiniz yardımcı olmaya çalışacağız.

İNDİRME LİNKİ: İndir




etiket: pubg mobile hile,pubg mobile hile nasıl yapılır,pubg mobile hile android,pubg mobile hile rootsuz,pubg mobile hile 2020,pubg mobile hile 0.19,pubg mobile hile android nasıl yapılır,pubg mobile hile aimbot,pubg mobile 14 sezon hilesi,pubg mobile yeni sezon hilesi,pubg mobile hile bansız 2020,pubg mobile hile çözümü,pubg hack,pubg mobile hack,pubg mobile hack 2020,hack pubg,pubg hız hilesi,pubg sekmeme,pubg aim hack,pubg mobile uc hilesi,pubg uc hack

Yorum Gönder

0 Yorumlar