LAST DAY ON EARTH SURVİVAL V1.18.6 MOD APK – MEGA HİLEL - Saglam İndir

LAST DAY ON EARTH SURVİVAL V1.18.6 MOD APK – MEGA HİLEL

 

LAST DAY ON EARTH SURVİVAL V1.18.6 MOD APK – MEGA HİLELİ

Last Day on Earth Survival v1.18.6 EŞYA HİLELİ APK, hayatta kalma, macera ve açık dünya türündeki oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını KEFIR firmasının üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız mahsur kaldığınız zombi dolu dünyada kendi yaşam alanınızı kurmak, görevleri tamamlamak ve yeni bölgeleri keşfetmektir. Last Day on Earth Survival içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani split hileli, bedava craft hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, yenilmez olup düşmanlarınızı ve zombileri kolaylıkla etkisiz hale getirebilirsiniz. Zor görevler, detaylı craft sistemi, saldırgan zombiler ve dahası sizleri bekliyor. Last Day on Earth Survival v1.18.6 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Last Day on Earth Survival Play Store’da 4.250.000’den fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Bilgilendirme : daha öncede hileli olarak oynuyorsanız ve kaldığınız yerden devam etmek istiyorsanız, eski hileli oyunu silmeden yeni sürüm hileli apk dosyasını kurun.

UYARI : bu sürümde oyun tek apk olmuyor, daha önceden Google Play Store’dan indirip oynamışsanız TEK APK dosyasını indirip kurmanız yeterlidir, iç indirme yapacaktır. Aksi halde obb – rar işlemini yapmanız gerekiyor.

Last Day on Earth Survival v1.18.6 MOD APK İNDİR – 54MB

Yorum Gönder

0 Yorumlar